Înregistrează gratuit compania ta și descoperă toate avantajele. Testează acum!
Agricultura, Silvicultura, Bautura & Mancare

Mirachi Sauvignon Blanc

Descriere produs: 

Vinul Mirachi Sauvignon Blanc este obtinut din struguri cultivati pe plantatia noastra, de pe colinele insorite ale Dobrogei, in apropierea cetatii Histria. Copti sub razele soarelui dobrogean si mangaiati de briza Marii Negre, strugurii de Sauvignon Blanc au fost culesi si sortati manual in plantatia noastra. Mirachi Sauvignon Blanc se remarca printr-un miros intens de flori de vita de vie si de soc. De la prima incercare te invaluie gustul puternic de citrice si de fructe verzi completat de o savoare delicata de piersica. Acest vin deosebit il recomandam a fi servit la o temperatura de 8°-10°C, alaturi de un peste proaspat, fructe de mare sau placinte dobrogene cu verdeturi.

  • MarcaCrama Histria
  • TipAlb
  • GustSec
  • Soi vinSauvignon Blanc
  • AmbalajSticla 0.75L
  • Alcool (%)12.5

Te-ar putea interesa și

Vin
Mirachi Feteasca Neagra Rose se remarca prin aromele de fructe rosii de padure si capsuni, echilibrate de o prospetime racoritoare.

La cerere

Vin
Primul brand premium al Cramei Histria, Ammos Alb 2016 este un vin special vinificat din soiuri semiaromate de Sauvignon Blanc si Riesling.

La cerere

Vin
Vinul Mirachi Cabernet Sauvignon impresioneaza printr-o culoare de rosu intens cu nuante violacee.

La cerere

Vin
Primul brand premium al Cramei Histria, Ammos Rosé 2016 este un vin special vinificat din soiuri nobile de Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra.

La cerere